Ποδόσφαιρο

03 Ιουνίου 2015 22:29

Απέδρασε με το «διπλό» ο Ατρόμητος από την Τούμπα

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ και τον βύθισε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας. Όλα ανοιχτά πλέον για τη 2η θέση.

-



Φωτιά στη μάχη για την κατάληψη της 2η θέσης των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα έβαλε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες νίκησαν με 1-0 τον κακό ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα, ρίχνοντάς τον στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας και αναπτερώνοντας ταυτόχρονα τις ελπίδες τους για τη 2η θέση, που θα κριθεί την 6η και τελευταία αγωνιστική.

Το «χρυσό» γκολ για τον Ατρόμητο σημείωσε στο 45ο λεπτό ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος το πανηγύρισε ως… τοξοβόλος αλά Αθανασιάδης, με αποτέλεσμα ο Κλάους να του ζητήσει το λόγο και να δημιουργηθεί ένταση.

Ο ΠΑΟΚ είχε μεν τον έλεγχο στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, αλλά αδυνατούσε να γίνει απειλητικός μπροστά από την αντίπαλη εστία, γεγονός που ώθησε τους φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά και να ψάξουν το γκολ.

Στην επανάληψη, ο «δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε να αντιδράσει και έγινε επικίνδυνος σε ορισμένες περιπτώσεις στο ξεκίνημα, δεν μπόρεσε όμως να τις μετουσιώσει σε ένα τέρμα. Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ στο 79΄, καθώς έμεινε με δέκα παίκτες. Συγκεκριμένα, αποχώρησε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού και ο Κωνσταντινίδης, ενώ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του ο Γεωργιάδης.

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος είχε ρίξει το βάρος στα μετόπισθεν και χωρίς να πιεστεί, κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλος του υπέρ του 1-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς (68' Κόστα), Κάτσε, Τζιόλης, Κωνσταντινίδης, Μακ (53' Πόζογλου), Παπαδόπουλος (58' Περέιρα), Αθανασιάδης.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία (68' Μπρίτο), Ούμπιδες (90' +1' Κούρος), Μπάλλας, Καραμάνος (75' Αγκουαζί), Παπάζογλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)