Ποδόσφαιρο

02 Ιουνίου 2015 16:07

«Δέκα εκατομμύρια για Καρίγιο» δίνει ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ole», ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στην Εστουντιάντες. Διορία μέχρι την Παρασκευή έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι».

-

Του Βάσίκλη Χατζηδάκη

«Χαλί» εκατομμυρίων στα πόδια του Γκουίντο Καρίγιο στρώνει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ole» της Αργεντινής, ο πρωταθλητής Ελλάδος κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στην Εστουντιάντες ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει διορία μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να πάρουν μία οριστική απάντηση. Αλλιώς θα αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του 24χρονου επιθετικού. 

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν πως παραμένουν στη «μάχη» για την απόκτηση του «κανονιέρη» της Εστουντιάντες, αλλά συμπληρώνουν πως δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμη τους Λατινοαμερικάνους.

Σαφώς πιο κοντά στον πρωταθλητή Ελλάδος βρίσκεται ο Αντονί Μουνιέ. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Μονπελιέ συνεχίζονται και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός θα… ρίξει άγκυρα στον Πειραιά με ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Όσον αφορά την υπόθεση Ρομπέρτο, ο Ισπανός τερματοφύλακας έβαλε «φωτιά» στα μετεγγραφικά σενάρια με μία ανάρτηση που έκανε στο facebook. Ο «φύλακας-άγγελος» των πειραιωτών έγραψε: «Κάποιος είπε κάποτε πως όλα έρχονται με την ώρα του, πως το τέλος είναι η αρχή για κάτι καινούριο, πως ο χρόνος είναι πάντα σωστός… Και το πιστεύω».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)