Ποδόσφαιρο

27 Μαΐου 2015 20:16

Στα 10 εκ. δολάρια η τιμή του Καρίγιο

Στο χορό της διεκδίκησης του παίκτη της Εστουδιάντες, μπήκε και η Ίντερ ανεβάζοντας στα ύψη το κόστος της μεταγραφής.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός άνοιξε τον «χορό» των προσφορών για τον Γκουίδο Καρίγιο, όμως η Ίντερ είναι το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον 24χρονο στράικερ σύμφωνα με τον τύπο της Αργεντινής.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος αγγίζει τα 7 εκατομμύρια δολάρια, με τη διοίκηση της Εστουντιάντες να αξιώνει 10 προκειμένου να παραχωρήσει το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας.

Στα συν των «ερυθρολεύκων» είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος κάνει τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση και τον παίκτη, αλλά και ο Φράνκο Χάρα. Η ομάδα του Πειραιά παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού τον Αργεντινό, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στην Εστουντιάντες πριν πάρει μετεγγραφή στον Ολυμπιακό.

Οι Λατινοαμερικάνοι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου ο Καρίγιο να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι με πιθανότερο προορισμό το Μιλάνο. Το όνομα του 24χρονου βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μετεγγραφική λίστα της Ίντερ, η οποία μπορεί πολύ εύκολα να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Εστουντιάντες.

Πάντως, η «ελπίδα πεθαίνει τελευταία» και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για να πραγματοποιήσουν την πιο ακριβή μετεγγραφή επί εποχής Μαρινάκη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)