Ποδόσφαιρο

20 Απριλίου 2015 09:00

Παγκόσμιο σοκ από τη δολοφονία οκτώ φιλάθλων της Κορίθιανς!

Δύο ένοπλοι εμφανίστηκαν έξω από σύνδεσμο φιλάθλων και αφού ανάγκασαν τους οπαδούς να γονατίσουν τους πυροβόλησαν στο κεφάλι.

-

Μια αποτρόπαια μαζική δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βραζιλία έξω από το κεντικό σύνδεσμο οπαδών της λαοφιλούς και ιστορικής ομάδας της Κορίθιανς.

Οι οπαδοί της ομάδας βρίσκονταν έξω από το σύνδεσμο τους «Pavilhao Nove» , όταν έκαναν την εμφάνιση τους δύο ένοπλοι, οι οποίοι απειλώντας τους με τα όπλα τους ανάγκασαν να ξαπλώσουν στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια τους π0υροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι.

Οι επτά από αυτούς πέθαναν επί τόπου και ο όγδοος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή. Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Βραζιλία είναι συγκεχυμένες και κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για πόλεμο καρτέλ ναρκωτικών.

Αυτό που προκαλεί τεράστια έκπληξη είναι ότι το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Κορίνθιανς και της Παλμέιρας διεξήχθη κανονικά το βράδυ της Κυριακής!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)