Ποδόσφαιρο

15 Απριλίου 2015 10:51

Ο Πουλίδο κάνει στριπτίζ για τα «μάτια» μιας Μεξικάνας

Τη «πάτησε» ο επιθετικός του Λεβαδειακού και στο κινητό που έχασε υπήρχε ένα αποκαλυπτικό στριπτίζ που έκανε σε συμπατριώτισσα του.

-

Ο Άλαν Πουλίδο έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης ουκ ολίγες φορές, άλλοτε για τα αγωνιστικά του επιτεύγματα κι άλλες φορές πάλι για τα εξωαγωνιστικά του καμώματα.

Αυτή τη φορά βέβαια ήταν άτυχος γιατί το βίντεο που διέρρευσε στη δημοσιότητα, προερχόταν από το κινητό του που έχασε και βρέθηκε σε «λάθος χέρια».

Σε αυτό το βίντεο ο μεξικάνος επιθετικός του Λεβαδειακού -και πρώην του Ολυμπιακού- συνομιλεί με τη τηλεπερσόνα συμπατριώτισσα του Βίβιαν Σεπέδα, η οποία με τη σειρά της έχει απασχολήσει πολλάκις τα ΜΜΕ.

Μόνο που ο ‘Αλαν δεν έμεινε στη συνομιλία αλλά άρχισε να κάνει κι ένα αποκαλυπτικό στριπτίζ για χάρη της φορώντας μόνο ένα αποκαλυπτικό εσώρουχο.

Η ιστοσελίδα «Milenio», που δημοσιοποίησε το βίντεο υποστηρίζει ότι έχει κι άλλα βίντεο στη κατοχή της τα οποία σκοπεύει να δημοσιεύσει άμεσα.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)