Ποδόσφαιρο

12 Απριλίου 2015 15:55

«Φωτιά» στην κούρσα για τον τίτλο στην Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 2-2 με τη Σεβίλλη και η Ρεάλ Μαδρίτης μείωσε την απόσταση της από τους πρωτοπόρους Καταλανούς στους 2 βαθμούς.

-



Η μάχη για τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν "άναψε" εκ νέου για τα καλά επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την Ρεάλ Μαδρίτης να μειώνει στους 2 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Οι "μπλαουγκράνα" αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Σεβίλλη το Μεγάλο Σάββατο στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής και έδωσαν την ευκαιρία στη "βασίλισσα" να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την κορυφή. Οι Καταλανοί παρότι προηγήθηκαν με τα γκολ του Μέσι (14΄) και του Νεϊμάρ (30΄), δεν κατάφεραν να προστατέψουν το υπέρ τους σκορ. Η Σεβίλλη μείωσε αρχικά με τον Μπανέγα (37΄), ενώ λίγο πριν το φινάλε ισοφάρισε με τον Γκαμερό (84΄), βάζοντας "φωτιά" στο πρωτάλημα.

Προηγουμένως, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε νικήσει άνετα με 3-0 την Εϊμπάρ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -2 από την Μπαρτσελόνα. Τα γκολ για τους Μαδριλένους πέτυχαν οι Ρονάλντο (21΄), Ερνάντες (31΄) και Χεσέ (83΄).

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην επόμενη αγωνιστική (32η) της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Βαλένθια στο "Καμπ Νου" και τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει τη Μάλαγα στο "Μπερναμπέου".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)