Ποδόσφαιρο

04 Απριλίου 2015 17:18

Με Φορτούνη στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

Ξεπέρασε το τραυματισμό του και μάλιστα θα αγωνισθεί βασικός στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε «στροφές» στην προπόνηση του Σαββάτου και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Βίτορ Περέιρα ενόψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός όχι μόνο συμπεριλήφθηκε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για τους «Ζωσιμάδες», αλλά κέρδισε και τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της επίθεσης εξαιτίας της απουσίας του Αφελάι. Ο Ολλανδός ζήτησε άδεια και παρέμεινε στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Εκτός «μάχης» έμειναν οι τραυματίες Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ και Μανιάτης, καθώς επίσης και οι Μπουχαλάκης και Αυλωνίτης για λόγους τακτικής.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός δεν τα βρήκε στο πρώτο ραντεβού που είχε με τη διοίκηση των πρωταθλητών για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Γιαννούλης, Σαλίνο, Φουστέρ, Μαζουάκου, Μπενίτες, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Διαμαντάκος και Χάρα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)