Γενικά

02 Απριλίου 2015 10:14

ΠΑΟ: Αισιοδοξία για Σίλντενφελντ - Έρχεται πρόταση για Πράνιτς

Υπογράφουν νέα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό οι Πέτριτς και Χουχούμης, αισιοδοξία για Σίλντενφελντ και σενάρια αποχώρησης για Πράνιτς.

-


Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο προχωρά με τις υποθέσεις των ανανεώσεων να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Διαμαντή Χουχούμη για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018 και πλέον απομένει να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ο Έλληνας αριστερός μπακ για να πέσουν οι υπογραφές.

 Την ίδια ώρα απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Μλάντεν Πέτριτς συμβόλαιο συνεργασίας για άλλον ένα χρόνο, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα κλείσει θετικά και η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για νεο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 Ο τρίτος Κροάτης της παρέας, ο Ντάνιελ Πράνιτς, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016 αλλά υπάρχουν πληροφορίες από την πατρίδα του ότι ο 34χρονος μέσος έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού που ικανοποιεί τις οικονομικές και αγωνιστικές απαιτήσεις του και δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα αποχώρησης του από τον Παναθηναϊκό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)