Ποδόσφαιρο

13 Μαρτίου 2015 18:48

Με απώλειες στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τους Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Ζέκα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο απέναντι στον Εργοτέλη στην Κρήτη. Η αποστολή και τα πλάνα του Αναστασίου.

-



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Τρια εκτός έδρας παιχνίδια σε διάστημα 8 ημερών θα δώσει ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα. Το Σάββατο με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, την Τετάρτη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και την επόμενη Κυριακή στη Βέροια με την τοπική ομάδα. Οι ''πράσινοι'' θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου. 

Εκτός αποστολής για το ματς με τον Εργοτέλη έμειναν ο Πράνιτς που ταλαιπωρείται από μία ίωση και οι τιμωρημένοι Ζέκα-Σίλντενφελντ. Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Νίνης Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μαυρίας και Μέντες. Ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα και θέση διεκδικούν οι Νίνης-Κουτρουμπής.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)