Ποδόσφαιρο

05 Μαρτίου 2015 17:36

Μαρκαριάν: Μπορούμε ακόμα να προκριθούμε!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός υποσχέθηκε πολύ δουλειά και  αλλαγή στυλ για την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

-

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Σέρχιο Μαρκαριάν, προχώρησε σήμερα η ΕΠΟ. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο τεχνικός από την Ουρουγουάη, αφού ευχαρίστησε την ΕΠΟ  για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, ξεκαθάρισε πως πιστεύει ακόμα στη πρόκριση και αποκάλυψε το πλάνο που σκέφτεται να ακολουθήσει.

Ο Μαρκαριάν αποποιήθηκε το χάρισμα του «μαγικού ραβδιού» που του καταλογίζουν και αντέτεινε ότι τα πάντα είναι θάμα σκληρής δουλειάς. Δήλωσε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το τεχνικό τιμ που έχει φτιαχτεί στην ομάδα και προανήγγειλε  πως παρά το γεγονός πως η πόρτα της εθνικής ομάδας είναι ανοιχτή στους πάντες, αρχικά δεν σκέφτεται να κάνει αλλαγές στο ρόστερ της, ανοίγοντας μάλιστα και τη πόρτα για την επιστροφή Κατσουράνη.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίες οδήγησαν στην αναβολή του πρωταθλήματος δήλωσε, ««Δεν είναι δουλειά μου, αλλά με πονάει το να μην μπορούμε να δούμε ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι να προσέχουμε την συμπεριφορά μας και να μην κάνουμε λάθη. Το καλύτερο ήταν να παίζαμε για να δούμε παίκτες, αλλά έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη. Μας κάνει ζημιά. Χάσαμε την ευκαιρία να δούμε άλλη μία φορά παίκτες».

Ο κ. Μαρκαριάν  έκλεισε με ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της Εθνικής ομάδας, ζητώντας τους, τώρα στα δύσκολά, να βρεθούν ακόμα πιο κοντά της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)