Europa League

27 Φεβρουαρίου 2015 14:10

Ρομπέρτο: Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί

Ο Ισπανός τερματοφύλακας παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε την πρόκριση στους «16» του Europa League.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Στα δύσκολα μιλάνε οι αρχηγοί και ο Ρομπέρτο είναι  ένας από αυτούς που δεν φοβούνται να βγουν μπροστά όταν ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας παραδέχθηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν άξιζαν την πρόκριση στους «16» του Europa League και έστειλε μήνυμα για τη νέα σεζόν μέσω του twitter.

«Η ευρωπαϊκή μας περιπέτεια τελειώνει εδώ και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο. Σας ευχαριστώ όλους για την άνευ όρων υποστήριξη. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», έγραψε ο Ρομπέρτο.

Ο αποκλεισμός από τη Ντνίπρο προκάλεσε απογοήτευση στον κόσμο και προβληματισμό στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει σύσκεψη κορυφής ανάμεσα σε πρόεδρο και προπονητή, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να αποφασιστούν κάποιες άμεσες κινήσεις ανασύνταξης.

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι το καλύτερο «δώρο» για τους «ερυθρόλευκους» για να ηρεμήσουν, να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για την τελική ευθεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)