Ποδόσφαιρο

21 Φεβρουαρίου 2015 19:38

Ήττα-σοκ για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε οδυνηρή ήττα μέσα στην έδρα της με 1-0 από την Μάλαγα. Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

-

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα, δεύτερη στο πρωτάθλημα μετά την Θέλτα (1/11) και, μάλιστα, με το ίδιο σκορ (0-1), γνώρισε η Μπαρτσελόνα από τη Μάλαγα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν.

Όσες φορές στη διάρκεια της περιόδου οι Καταλανοί έχουν την ευκαιρία να περάσουν τη Ρεάλ στη βαθμολογία, έστω και προσωρινά, πάντα... αυτοκτονούν και δεν αποκλείεται το σημερινό... πατατράκ στο «Καμπ Νου» να τους στοιχίσει ακόμη και τον τίτλο, καθώς εάν οι «μερένγκες» επικρατήσουν την Κυηριακή της Έλτσε θα ξεφύγουν με 4 βαθμούς από τη... μισητή αντίπαλό τους.

Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που δεν χρειάστηκε παρά το πρώτο ημίχρονο στο «Βιθέντε Καλντερόν» για να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Αλμερία, της οποίας επιβλήθηκε 3-0 με δύο γκολ του «σεληνιασμένου» Αντουάν Γκριεζμάν κι ένα του Μάριο Μάντζουκιτς. Οι «ροχιμπλάνκος» μείωσαν τη διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα στους τρεις βαθμούς, αλλά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, ο Ντιέγκο Σιμεόνε είδε τον Γκιγέρμε Σικέιρα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Χετάφε-Εσπανιόλ                 2-1
(57΄ Βάθκεθ, 89΄ Αρμπίγια - 33΄ Σαράμπια)

Μπαρτσελόνα-Μάλαγα              0-1
(7΄ Χουάνμι)

Κόρντομπα-Βαλένθια              1-2
(74΄ πεν.  Γκιλάς - 38΄ Γκόμες, 81΄ Πιάτι)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αλμερία       3-0
(13΄ πεν. Μάντζουκιτς, 20΄, 29΄ Γκριεζμάν)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)