Γενικά

10 Φεβρουαρίου 2015 12:48

Βραβείο ανθρωπισμού στον Σαμαρά

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του ο μικρός Τζέι…

-

 

Το βραβείο ανθρώπινης χειρονομίας στον αθλητισμό («Trofeo a la Gesta Humano-Deportiva») απονεμήθηκε στον Γιώργο Σαμαρά, στο 67ο Γκαλά που διοργάνωσε η ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo.

Ο πανηγυρισμός του Έλληνα επιθετικού κατά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σέλτικ αγκαλιά με τον μικρό Τζέι -που πάσχει από σύνδρομο down- συγκίνησε όλο τον κόσμο.

Κατά την παρουσίαση του βραβείου, αναφέρθηκε το μήνυμα στον μικρό του φίλο και την πρόσκληση την οικογένειά του στην Βραζιλία, κατά την διάρκεια του Μουντιάλ και όταν η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Σαμαράς δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση λόγων των υποχρεώσεών του στη Σαουδική Αραβία. Όμως έστειλε τον Τζέι στην Βαρκελώνη μαζί με την οικογένειά του να παραλάβει εκ μέρους του το βραβείο!

Ο Τζέι μίλησε στην λαμπερή εκδήλωση για την σχέση του με τον Έλληνα άσο: «Σίγουρα, είμαι μεγάλος φαν της Σέλτικ και του Σαμαρά. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και ο καλύτερος φίλος μου. Μου αρέσει βέβαια και η Μπαρτσελόνα, αλλά προτιμάω την Σέλτικ».

Ο αξιαγάπητος πιτσιρίκος γνώρισε παίκτες όπως ο Ερίκ Αμπιντάλ και ο Κάρλες Πουγιόλ, ενώ επισκέφτηκε και το Καμπ Νου!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)