Ποδόσφαιρο

07 Φεβρουαρίου 2015 19:44

Ντεμπούτο Μαυρία στον Παναθηναϊκό

Ο Χάρης Μαυρίας συμπεριελήφθη στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό. Ποιοι παίκτες βρίσκονται σε δυσμένεια μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Χάρης Μαυρίας επέστρεψε μετά από 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό και ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να κάνει την πρώτη εμφάνιση του με την πράσινη φανέλα στο φετινό πρωτάθλημα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Λεωφόρου (17:15). Το «τριφύλλι» θέλει να κατακτήσει το τρίποντο και παράλληλα ευελπιστεί σε ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ώστε να μειώσει στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε 20 παίκτες στην αποστολή και στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μαυρίας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μέντες και Δώνης που φαίνεται να «χρεώνονται» τον αποκλεισμό από την Ξάνθη στο κύπελλο αλλά και οι Κουτρουμπής-Μπαϊράμι-Μπούι-Σπυρόπουλος-Μπερίσα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται πλέον από τον προπονητή τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)