Ποδόσφαιρο

07 Φεβρουαρίου 2015 17:53

Με Ρομπέρτο στην «Τούμπα»!

Ανακοινώθηκε η αποστολή των Πειραιωτών για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

-

Πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός μπήκε στην αποστολή του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία στην Τούμπα.

Η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε δίχως κάποια δυσάρεστη έκπληξη για τον Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος άφησε εκτός αποστολής των ανέτοιμο Μποτία και τους Μπενίτες, Μπουχαλάκη (ένιωσαν ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούςαντίστοιχα), Γιαννούλη, Εντινγκά, Σαλίνο και Διαμαντάκο.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι και Χάρα.

Στην τελευταία προπόνηση, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στο κομμάτι της τακτικής και κυρίως στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία. Παράλληλα, δουλεύτηκε αρκετά η σωστή αμυντική και επιθετική αντίδραση σε στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ), ενώ έπαιξαν και δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες «έβγαλαν» όλα όσα δούλεψαν στις ασκήσεις νωρίτερα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)