Ποδόσφαιρο

15 Ιανουαρίου 2015 17:32

Νέο συμβόλαιο για τον Δώνη στον Παναθηναϊκό

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό με τον Χρήστο Δώνη να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο 20χρονος μέσος, γιος του προπονητή Γιώργου Δώνη, είναι από τις αποκαλύψεις στη φετινή σεζόν για το τριφύλλι και η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Δώνη, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια θα δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές στην ακαδημία με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τον κύριο Σαμαρά», δήλωσε ο Δώνης μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπούρμπο και Νίνη, ενώ προτίθεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην 11αδα για να φρεσκάρει την ομάδα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)