Ποδόσφαιρο

13 Ιανουαρίου 2015 14:45

Ολυμπιακός: Αρχή με στόπερ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν μέσα στην εβδομάδα έναν κεντρικό αμυντικό και στη συνέχεια θα κινηθούν για έναν εξτρέμ και ίσως και ένα μεσοεπιθετικό.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

 Η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Αυτό τουλάχιστον αποφασίστηκε στην συνάντηση που είχαν ο Βίτορ Περέιρα με τον Πιέρ Ισά και τον Γιάννη Βρέντζο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν μέσα στην εβδομάδα ένα στόπερ (2 αν επιστρέψει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος) και στη συνέχεια θα κινηθούν για έναν εξτρέμ και ίσως και ένα μεσοεπιθετικό.

 Τα ονόματα των κεντρικών αμυντικών που έπεσαν στο τραπέζι είναι του Ρολάντο (δεν είχε καλές σχέσεις με τον Περέιρα στην Πόρτο), των δύο στόπερ της Λάτσιο, του Γάλλου Μικαέλ Σιανί και του Αργεντινού Ντιέγκο Νοβαρέτι, του διεθνή Πορτογάλου Νέτο που παίζει στη Ζενίτ, του Αργεντινού Λισάντρο Λόπεζ που αγωνίζεται στη Χετάφε ως δανεικός από τη Μπενφίκα και του Ρικάρντο Κόστα.

 Οι πρωταθλητές επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις με τον αέρα του πρωτοπόρου μετά το «διπλό» στην Ξάνθη. Η προπόνηση έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή του Ρέντη, αλλά σε πολύ καλό κλίμα μετά την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)