Ποδόσφαιρο

10 Ιανουαρίου 2015 21:00

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μπεργκ και σύσκεψη κορυφής για τις μεταγραφές

Ο Μάρκους Μπεργκ επιστρέφει στην 11αδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο. Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τις μεταγραφές.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κορωπί πραγματοποιήθηκε εφ όλης της ύλης συζήτηση παρουσία των κυρίων Αλαφούζου, Φύσσα, Βόκολου, Σαραβάκου και Αναστασίου με αντικείμενο τις μεταγραφές στην τρέχουσα περίοδο  αλλά και για το καλοκαίρι.

Υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την απόκτηση τόσο του Ταυλαρίδη όσο και του Νίνη, δύο ποδοσφαιριστών με χαρακτηριστικά που έλειπαν και που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι τον Καλτσά που μένει ελεύθερος από τη Βέροια, ενώ γίνονται κι άλλες κινήσεις που θα ολοκληρωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα, όπως του Γκαλίτσιου από τη βελγική Λόκερεν. 

Σε ότι αφορά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αποφασίστηκε να μην γίνει άλλη κίνηση πέρα από τους Ταυλαρίδη-Νίνη, εκτός αν βρεθεί κάποια περίπτωση που να αξίζει πραγματικά τον κόπο. Πιο συγκεκριμένα για τη θέση του στόπερ, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Ουρουγουανό Ροντρίγκες της Βερόνα, ουδεμία από τις λύσεις που έπεσαν στο τραπέζι αφορά παίκτη καλύτερο του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν μέχρι το καλοκαίρι, περιβάλλεται από εμπιστοσύνη και αυτό θα του επαναλάβουν και οι άνθρωποι της ομάδας. Στη θέση αυτή υπάρχουν ακόμα οι Κουτρουμπής-Τριανταφυλλόπουλος-Ταυλαρίδης. 

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο, ο Μάρκους Μπεργκ επιστρέφει στην 11αδα και οι ''πράσινοι'' θα επιδιώξουν να κλείσουν με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)