Ποδόσφαιρο

03 Ιανουαρίου 2015 15:44

''Πράσινος'' ο Νίκος Καλτσάς

Σειρά παίρνει ο Γκαλίτσιος, αναμονή για Ροντρίγκες.

-


Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Οι ''πράσινοι'' απέκτησαν τον Ιανουάριο τους Ταυλαρίδη και Νίνη, ενώ περιμένουν την απάντηση της "Ελλάς Βερόνα" για τον 30χρονο Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό, Ροντρίγκες.

Παράλληλα κάνουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και έσπευσαν να κλείσουν από τώρα τον 24χρονο μεσο-επιθετικό Νίκο Καλτσά, που είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Βέροιας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Ο Καλτσάς είχε δικαίωμα από την 1η Ιανουαρίου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να κλείσει συμφωνία και με τον δεξιό μπακ Γιώργο Γκαλίτσιο, το συμβόλαιο του οποίου με τη βελγική "Λόκερεν" ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Καλτσά

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Καλτσά από τη Βέροια. Ο παίκτης θα ενταχθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι και θα ανήκει στον σύλλογο για τα επόμενα τρια χρόνια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)