Ποδόσφαιρο

26 Δεκεμβρίου 2014 11:28

Ο Κατσουράνης στον Ατρόμητο

Δημοσιεύματα θέλουν τον διεθνή να επιστρέφει από την Ινδία στο Περιστέρι.

-

Ο Κώστας Κατσουράνης τελείωσε με τις υποχρεώσεις του στην Ινδία και επιστρέφει στην Αθήνα. Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού σημείωσε εκπληκτικά γκολ στην ασιατική χώρα, παίρνει τα εύσημα και γυρνάει στην πατρίδα.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα ήταν δεδομένη, ενώ η ΑΕΚ ήταν μία από τις «παλιές αγάπες» που λίγο έλειψε να γίνει επανασύνδεση. Προφανώς η αντίδραση του κόσμου της ΑΕΚ – τον οποίο πάντα υπολογίζει η διοίκησή της – στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, στάθηκε εμπόδιο στην υπογραφή του 5μηνου συμβολαίου που είχε συζητήσει ο «Κατς».

Τώρα, δημοσίευμα του sdna.gr θέλει το Κώστα Κατσουράνη να υπογράφει σήμερα Παρασκευή το συμβόλαιό του με το Περιστέρι και φορώντας την φανέλα του Ατρόμητου να βοηθήσει την ομάδα του Περιστερίου στο δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας να κάνει μια σημαντική και ποιοτική προσθήκη στη μεσαία του γραμμή. Το συμβόλαιο που θα υπογραφεί άμεσα, θα έχει 6μηνη ισχύη με οπτιόν ανενέωσης μετά το καλοκαίρι.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)