Europa League

11 Δεκεμβρίου 2014 23:56

Χαρακίρι έκανε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Αποδοκιμασίες στην Τούμπα μετά την εντός έδρας ήττα από την Γκινγκάμπ, που σήμανε τον αποκλεισμό για τον Δικέφαλο του Βορρά.

-

Μονόδρομος ήταν για τον ΠΑΟΚ η νίκη κόντρα στη γαλλική Γκινγκάμπ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Το άγχος ήταν μεγάλο για τους ποδοσφαιριστές του Άγγελου Αναστασιάδη και έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν οι Γάλλοι αιφνιδίασαν στο 7ο λεπτό με τον Μποβέ και πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Στο 22’ ο διαιτητής καταλόγισε σωστά πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και ο Στέφανος Αθανασιάδης σημάδεψε σωστά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Γκινγκάμπ είχε δοκάρι στο 32’ όταν ο Μαντάν έκανε σουτ και η μπάλα αφού κόντραρε στον Τζαβέλλα, σταμάτησε στην αριστερή δοκό του Γλύκου. Δοκάρι είχε και ο ΠΑΟΚ στο 52ο λεπτό σε κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Ο Γλύκος αποσόβησε το 1-2 στο 59ο λεπτό, αποκρούοντας κοντινό σουτ του Ζιρέ. Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 73’, όταν σουτ του Αθανασιάδη έφυγε λίγο άουτ.

Η Τούμπα «πάγωσε» στο 83ο λεπτό, όταν ο Μποβέ κεραυνοβόλησε τον Γλύκο και πέτυχε το 1-2, βάζοντας «ταφόπλακα» στις ελπίδες πρόκρισης του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να αποδοκιμάζουν και φώναξαν «Κάνε καμιά μεταγραφή», στέλνοντας μήνυμα στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Γκολάσα (53’ Μάρτενς), Κάτσε (78’ Μαντούρο), Τζανδάρης, Περέιρα (61’ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Γκινγκάμπ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Γιαταμπαρέ (46’ Πιέντ), Ζιρέ, Μαντάν (76’ Κερμπράτ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Απόλλων Λεμεσού-Βιγιαρεάλ: 0-2
Γκλάντμπαχ-Ζυρίχη: 3-0
Μπριζ-Ελσίνκι: 2-1
Κοπεγχάγη-Τορίνο: 1-5
Μπεσίκτας-Τότεναμ: 1-0
Παρτιζάν-Αστέρας Τρίπολης: 0-0
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Σέλτικ: 4-3
Σάλτσμπουργκ-Άστρα Γκιουργκιού: 5-1
Αϊντχόφεν-Ντιναμό Μόσχας: 0-1
Παναθηναϊκός-Εστορίλ: 1-1
Ντνίπρο-Σεντ Ετιέν: 1-0
Καραμπάχ-Ίντερ: 0-0
Σεβίλλη-Ριέκα: 1-0
Σταντάρ Λιέγης-Φέγενορντ: 0-3
Έβερτον-Κράσνονταρ: 0-1
Λιλ-Βόλφσμπουργκ: 0-3
Νάπολι-Σλόβαν Μπρατισλάβας: 3-0
Γιουνγκ Μπόις-Σπάρτα Πράγας: 2-0
Ρίο Άβε-Άαλμποργκ: 2-0
Στεάουα Βουκουρεστίου-Ντιναμό Κιέβου: 0-2
Φιορεντίνα-Ντιναμό Μινσκ: 1-2
ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ: 1-2
Λέγκια Βαρσοβίας-Τραμπζονσπόρ: 2-0
Μέταλιστ-Λόκερεν: 0-1

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)