Ποδόσφαιρο

30 Νοεμβρίου 2014 23:52

Σκόραρε ο Χολέμπας στο 4-2 της Ρόμα επί της Ίντερ

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρόμα πέτυχε ο Χολέμπας. Η Γιουβέντους νικήτρια στο ντέρμπι του Τορίνο.

-

Ένα υπέροχο γκολ πέτυχε ο Χοσέ Χολέμπας στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης της Ρόμα με την Ίντερ. Αφού πέρασε δύο αμυντικούς, κεραυνοβόλησε τον Χαντάνοβιτς, πετυχαίνοντας το 2-1 για τους «τζιαλορόσι».

Ο Ζερβίνιο είχε δώσει προβάδισμα στη Ρόμα στο 22’ και ο Ρανόκια είχε ισοφαρίσει στο 36’ για την Ίντερ. Με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρόμα, ο Χολέμπας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «Ρωμαίους» στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Δείτε το εκπληκτικό σλάλομ του Χολέμπας και το γκολ που πέτυχε:

Η Ίντερ ισοφάρισε εκ νέου στο 57’ με τον Οσβάλντο, για να ακολουθήσουν δύο τέρματα από τον Μιραλέμ Πιάνιτς (60’ και 90’), με τα οποία η Ρόμα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Γιουβέντους.

Στο ντέρμπι του Τορίνο, η Γιουβέντους αναδείχθηκε νικήτρια με 2-1, χάρη σε ένα γκολ του γερόλυκου Αντρέα Πίρλο στην εκπνοή του αγώνα. Ο Αρτούρο Βιντάλ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 15ο λεπτό, είχε δώσει το προβάδισμα στη Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Όμως η Τορίνο ισοφάρισε με τον Πέρες στο 22’.

Η Γιουβέντους έμεινε με 10 παίκτες στο 78’ λόγω της αποβολής του Λιχστάινερ κι εκεί που όλα έδειχναν πως θα άφηνε βαθμούς, ήρθε το φιλί της ζωής από τον Πίρλο να την κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, τρεις πόντους μπροστά από τη Ρόμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής στην Ιταλία:

Μίλαν-Ουντινέζε: 2-0
Κάλιαρι-Φιορεντίνα: 0-4
Τσεζένα-Τζένοα: 0-3
Έμπολι-Αταλάντα: 0-0
Παλέρμο-Πάρμα: 2-1
Γιουβέντους-Τορίνο: 2-1
Ρόμα-Ίντερ: 4-2

Στην Ισπανία, ο Μπουσκέτς «λύτρωσε» τη Μπαρτσελόνα, αφού δικό του γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Καταλανοί πήραν το τρίποντο στην έδρα της Βαλένθια.

Νωρίτερα είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ του Λουίς Σουάρες…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής στην Ισπανία:

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντεπορτίβο: 2-0
Σεβίλλη-Γρανάδα: 5-1
Κόρδοβα-Βιγιαρεάλ: 0-2
Βαλένθια-Μπαρτσελόνα: 0-1

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)