Auto-moto

21 Νοεμβρίου 2014 11:58

Παρελθόν αποτελεί για την Φεράρι ο Αλόνσο

Ο Φέτελ θα αντικαταστήσει τον Αλόνσο στη Φεράρι. Ο Ισπανός οδεύει προς την Μακλάρεν.

-

 

Η δημοφιλέστερη κατασκευάστρια εταιρεία, στον κόσμο της Φόρμουλα 1, η Φεράρι ανακοίνωσε επισήμως το διαζύγιο της με τον πιλότο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την σκουντερία και την θέση του θα πάρει στο δυναμικό της ομάδας ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Αλόνσο δεν κατάφερε τα τελευταία χρόνια να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και θα οδηγήσει το κόκκινο μονοθέσιο της Φεράρι για τελευταία φορά στο μεθαυριανό γκραν πρι  του Άμπου Ντάμπι, στο οποίο θα κριθεί και ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Οι φήμες για το διαζύγιο των δυο πλευρών είχαν αναζωπυρωθεί μετά την αποπομπή του προέδρου της Φεράρι, Λούκα Ντι Μοντετζέμολο, πριν από λίγους μήνες. Οι δυο άντρες βρισκόταν πολύ κοντά και χθες ο Αλόνσο δήλωσε «Είχα μια στενή σχέση με τον κ. Ντι Μοντετζέμολο, μιλούσαμε κάθε εβδομάδα και είχαμε συμφωνήσει  ότι αν και φέτος δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, θα σκεπτόμαστε άλλες επιλογές».

Όσο για τον αντικαταστάτη του τον Γερμανό Φέτελ, ήταν η αναμενόμενη επιλογή καθώς το φλερτ ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν έντονο εδώ και καιρό. Ο Αλόνσο μπορεί να δηλώνει πως από την Δευτέρα δεν θα είναι οδηγός αλλά οπαδός της Φεράρι, αλλά οι πληροφορίες λένε πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μακλάρεν, η οποία θα ανακοινώσει τα σχέδια της τον επόμενο μήνα.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)