Ποδόσφαιρο

21 Νοεμβρίου 2014 10:51

Πρώτη για Νίνη στον Παναθηναϊκό

Ο Σωτήρης Νίνης αναμένεται να κάνει την πρώτη εμφάνιση του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μετά την επιστροφή του στο τριφύλλι, στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο 24χρονος διεθνής μέσος γυμνάζεται κανονικά με την ομάδα εδώ και δέκα μέρες και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Αυτό που του λείπει είναι τα παιχνίδια και ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε την Πέμπτη στο Κορωπί και αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ και τους τόνισε ότι ''δέθηκα με την ομάδα και το ίδιο θέλω και από εσάς. Πάντα θα σας παρακολουθώ και πιστεύω πως μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της''.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος, έχει αλλεπάλληλες επαφές με τους εκπροσώπους των Μπεργκ-Καρέλη-Νάνο-Δώνη-Σίλντενφελντ, προκειμένου να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει άμεσα μεταγραφικό ταξίδι στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει παίκτες ενόψει Γενάρη.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)