Μπάσκετ

29 Οκτωβρίου 2014 17:12

Ο Παπανικολάου "πάτησε" τον Kobe Bryant

Βοήθησε την ομάδα του να περάσει άνετα από την έδρα των Λέικερς που απογοήτευσαν στην πρεμιέρα.

-

Ο Κώστας Παπανικολάου πάτησε χθες τα ξημερώματα  για πρώτη φορά παρκέ, σε επίσημο αγώνα για τον μαγικό κόσμο του NBA, που άνοιξε αυλαία χθες για τη σεζόν 2014-2015. Προφανώς έφερε και καλή τύχη στην ομάδα του καθώς οι Χιούστον Ρόκετς πέρασαν δια περιπάτου από το Λος Άντζελες επικρατώντας των Λέικερς με 108-90, στο παιχνίδι που οριοθετήθηκε από την επάνοδο του  Kobe Bryant μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Σε ότι αφορά τον Έλληνα διεθνή χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του για κάτι λιγότερο από 20 καθαρά αγωνιστικά λεπτά. Στο χρονικό αυτό διάστημα σημείωσε 4 πόντους ενώ είχε 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση του 24χρονου έλληνα σταρ χαρακτηρίζεται θετική.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης -πέραν της επιστροφής του  Kobe Bryant από τον περασμένο Δεκέμβριο, που συνοδεύτηκε από 19 πόντους-η εντυπωσιακή εμφάνιση του Howard ο οποίος είχε 32 πόντους, 6 ασίστ και κανένα λάθος!

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Julius Randle ο οποίος έσπασε το δεξί του πόδι, προσθέτοντας μια ακόμα μακροχρόνια απουσία στον μεγάλο κατάλογο που έχουν ήδη οι Λέικερς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)