Ποδόσφαιρο

26 Οκτωβρίου 2014 00:20

Έχασε έδαφος η Ρόμα, «άλμα» για τη Λεβερκούζεν

Την πρώτη της ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα παραχώρησε η Ρόμα, που έμεινε στο 0-0 με τη Σαμπντόρια, ενώ στη Γερμανία ξεχώρισε η νίκη της Λεβερκούζεν επί της Σάλκε.

-



Δύο σημαντικούς βαθμούς απώλεσε η Ρόμα στην έδρα της Σαμπντόρια, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «τζιαλορόσι» ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την ομάδα της Γένοβας, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, και έδωσαν την ευκαιρία στην πρωτοπόρο Γιουβέντους, που αντιμετωπίζει την Κυριακή την Παλέρμο στο Τορίνο, να… ανοίξει την απόστασή της.

Η Ρόμα ισοβαθμεί πλέον με τη «Μεγάλη Κυρία», αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ ακολουθεί η Σαμπντόρια με 16 βαθμούς.

Στη Γερμανία, η Λεβερκούζεν πήρε το ντέρμπι με τη Σάλκε, επικρατώντας με 1-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ νέα ήττα-σοκ με 1-0 από το Ανόβερο γνώρισε η Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 15η θέση της βαθμολογίας.

Σε τροχιά κορυφής παρέμεινε την ίδια ώρα η Χοφενχάιμ, που νίκησε με 1-0 την Πάντερμπορν, ενώ χωρίς νίκη φέτος παραμένει η Βέρντερ, που γνώρισε νέα ήττα με 1-0 από την Κολονία στη Βρέμη.

Στην Αγγλία, τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ, για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και υποχώρησε στην 3η θέση, ενώ αντίθετα η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Σάντερλαντ, με αποτέλεσμα να ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε «γκέλα» υπέπεσε και η Λίβερπουλ, που έμεινε στο 0-0 με τη Χαλ στο «Ανφιλντ», ενώ σημαντική νίκη που την έφερε στη 2η θέση, πίσω από την Τσέλσι, πέτυχε η Σαουθάμπτον με 1-0 επί της Στόουκ. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)