Europa League

24 Οκτωβρίου 2014 12:54

Ταραχές, συγκρούσεις και δακρυγόνα σε Λιλ και Μπρατισλάβα

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τόσο το κέντρο της πόλης Λιλ, όσο και οι εξέδρες του γηπέδου της Σλόβαν Μπρατισλάβας, στους χθεσινούς αγώνες για το EuropaLeague.

-

Σοβαρά επεισόδια σημάδεψαν την τρίτη αγωνιστική του Europa league, με το κέντρο της Λιλ και τις εξέδρες του γηπέδου της Σλόβαν Μπρτατισλάβας να γίνονται θέατρα συγκρούσεων.

Στη γαλλική πόλη ταξίδεψαν περισσότεροι από δέκα χιλιάδες οπαδοί της Έβερτον προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τη Λιλ, στο πλαίσιο του Europa League.

Όμως αρκετές ώρες πριν το ματς, ξέσπασαν ταραχές στο κέντρο της Λιλ ανάμεσα στους οπαδούς της Έβερτον και τη γαλλική αστυνομία, που προχώρησε στη ρίψη δακρυγόνων για να διαλύσει τους άγγλους χούλιγκαν.

 Η μεγάλη ένταση κράτησε περίπου ένα τέταρτο, με τους φίλους της ομάδας του Μέρσεϊσαιντ να διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά της αστυνομίας.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στη Σλοβακία, στην αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τη Σπάρτα Πράγας.

Οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να συγκρούονται στις κερκίδες με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας, ενώ ο διαιτητής διέκοψε για λίγο τον αγώνα, που εκείνη τη στιγμή ήταν στο 40ο λεπτό, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά από λίγη ώρα έντασης, ο αγώνας συνεχίστηκε από το σημείο της διακοπής.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)