Ποδόσφαιρο

07 Οκτωβρίου 2014 18:12

Εκτός Εθνικής και οι Κονέ, Χολέμπας

Δεν θα αγωνιστούν εναντίον της Φινλανδίας και της Βόρειας Ιρλανδίας.

-


Δυσκολεύει, ακόμη περισσότερο, το έργο του Κλαούντιο Ρανιέρι ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής Ομάδας με τη Φινλανδία, στο Ελσίνκι, και τη Β. Ιρλανδία, στο Γ. Καραϊσκάκης, για τα προκριματικά του Euro.

Μετά τους Χριστοδουλόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τζαβέλλα αποκλείστηκαν από την αποστολή της Εθνικής τόσο ο Παναγιώτης Κονέ όσο και ο Χοσέ Χολέμπας.

Ο μεσοεπιθετικός της Ουντινέζε έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο ενώ ο μπακ της Ρόμα έχει οστικό οίδημα στον προσαγωγό, όπως ενημέρωσαν οι γιατροί των «τζιαλορόσι» το ιατρικό επιτελείο της «γαλανόλευκης».

Η απουσία του Χολέμπας από το αριστερό άκρο της άμυνας της Εθνικής, μετά και από τους τραυματισμούς των Καράμπελα και Τζαβέλλα, των 3 παικτών που ήταν στις βασικές επιλογές του Ρανιέρι, πονοκεφαλιάζει τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στους "νέους" Σταφυλίδη και Γιαννούλη, ενδεχομένως και τον "παλιό" Τοροσίδη, που έχει θητεύσει στη θέση του αριστερού μπακ.  

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)