Ποδόσφαιρο

25 Σεπτεμβρίου 2014 20:55

Θύμα έκπληξης στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Ο Απόλλων Καλαμαριάς υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ήττα στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

-



Με ένα εκπληκτικό γκολ του Ευσταθίου στο 18ο λεπτό, ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και έκανε την μεγαλύτερη μέχρι τώρα έκπληξη στη φετινή διοργάνωση.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» των πολλών αλλαγών μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα, ωστόσο μετά το γκολ που δέχθηκε στο 18ο λεπτό από το τρομερό σουτ του Ευσταθίου μέσα στην μεγάλη περιοχή, δεν κατάφερε να αντιδράσει αποτελεσματικά.

Οι «ασπρόμαυροι» με εξαίρεση μία κεφαλιά του Στέφανου Αθανασιάδη στο 61’, δεν μπόρεσαν απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα ο Απόλλων Καλαμαριάς να φθάσει σε μία μεγάλη νίκη, που τον βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Καλαμαριάς: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερντέμ, Βαγγελόπουλος, Ακασού (52’ Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66’ Σουλίδης), Γκέσιος (76’ Αναστασίου).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης (74’ Σκόνδρας, Τζιόλης, Σαββίδης (52’ Τζανδάρης), Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Πόζογλου (52’ Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος.



* Νωρίτερα ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τα Χανιά με 1-0, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 1-0 της Κέρκυρας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)