Αλλα αθλήματα

28 Αυγούστου 2014 14:15

Η Βοζνιάκι έχασε πόντο λόγω… κοτσίδας

Περιπετειώδης αποδείχθηκε ο αγώνας για τη διάσημη τενίστρια στο  US Open.

-

Μία άτυχη στιγμή που όμως την αντιμετώπισε με χαμόγελο είχε η τενίστρια Κάρολιν Βοζνιάκι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Αλιαξάνδρα Σάσνοβιτς, για τον δεύτερο γύρο του US Open η κοτσίδα της πιάστηκε στη ρακέτα.

Η Βοζνιάκι δεν παρέδωσε… τη ρακέτα και συνέχισε να παίζει, και μπορεί να μην κατάφερε να βγάλει το χτύπημα, αντιμετώπισε όμως την κατάσταση με χαμόγελο.

Το άτυχο συμβάν στέρησε τον πόντο από την Βοζνιάκι, αλλά όχι και το παιχνίδι, αφού κέρδισε την Σάσνοβιτς με 6-3, 6-4. Η Νο.10 τενίστρια του ταμπλό θα παίξει στον τρίτο γύρο του US Open με την Άντρεα Πέτκοβιτς (Νο.18), που άφησε με δυσκολία εκτός τη Μόνικα Πουίγκ με 3-6, 6-3, 7-6(5).  Με... περιπέτεια προκρίθηκε και η Μαρία Σαράποβα (Νο.5), αφού χρειάστηκε να γυρίσει το ματς με τη μαχητική Αλεξάντρα Ντουλγκέρου (4-6, 6-3, 6-2) και θα έχει τώρα πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με τη Σαμπίν Λισίτσκι (No.26), που απέκλεισε με 6-4, 6-1 τη Μάντισον Μπρενγκλ.

Θέση στον τρίτο γύρο μετά από τέσσερα χρόνια έκλεισε η Βένους Γουίλιαμς (Νο.19), μετά τη νίκη της με 6-2, 6-4 επί της Τιμέα Μπαζίνσκι. Η 34χρονη Αμερικανίδα θα βρει στον δρόμο της της Σάρα Εράνι (No.13), που λύγισε με 6-4, 7-6(2) την Αναστάσια Ροντιόνοβα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)