Ποδόσφαιρο

24 Αυγούστου 2014 17:14

Tέλος ο Ντι Μαρία από την Ρεάλ Μαδρίτης

Προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδεύει ο Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

-

Μετά την απουσία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού από τη σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βαλδεμπέμπας, «φούντωσαν» οι φήμες για παραχώρησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ποσό ανάμεσα σε 60 έως 70 εκατ. ευρώ.

Λίγο αργότερα, ο τεχνικός της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως ο Ντι Μαρία αποχαιρέτησε σήμερα τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ.

«Ο Ντι Μαρία αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και όλο το τεχνικό επιτελείο. Ο σύλλογος έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατήσει, αλλά αποφάσισε να φύγει. Τον ευχαριστώ για όλα» δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο «Καρλέτο» εν συνεχεία εξήγησε πως δεν τον ανησυχεί η φυγή του Ντι Μαρία, καθώς, όπως είπε, έχει πληθώρα λύσεων στη μεσαία γραμμή με τους Χάμες Ροντρίγκες, Κρόος, Ίσκο, Μόντριτς, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα και Ιγιαραμέντι.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει, πάντως, ο Σάμι Κεντίρα, όπως επιβεβαίωσε ο Ιταλός τεχνικός της ισπανικής ομάδας: «Είναι πολύ χαρούμενος εδώ, δεν θα φύγει».

Μετά από τέσσερα χρόνια στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας, Τσάμπιονς Λιγκ και Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ο Ντι Μαρία είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Αγγλία και στο Μάντσεστερ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)