Ποδόσφαιρο

09 Αυγούστου 2014 19:56

Θετικά δείγματα γραφής από τον ΠΑΟΚ

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΠΑΟΚ στο προτελευταίο του φιλικό παιχνίδι στο Λονδίνο με την ΚΠΡ, την οποία νίκησε με 1-0.

-



Τη φιλική νίκη με 1-0 επί της ΚΠΡ στο Λονδίνο πήρε σήμερα ο ΠΑΟΚ, στο προτελευταίο τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του, και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε μία ενθαρρυντική εμφάνιση και ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απειλήθηκαν ελάχιστες φορές από τους αντιπάλους τους και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον Κλάους Αθανασιάδη. Αν και ο τελευταίος δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ, το γκολ ήρθε τελικά στο 67′.

Έπειτα από όμορφη πάσα του Σαββίδη, ο Αθανασιάδης «τσίμπησε» έβγαλε τον Περέιρα μόνο στην περιοχή κι εκείνος με γύρισμα την κατάλληλη στιγμή ανάγκασε τον Χιλ να πετύχει αυτογκόλ προ του Μακ, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-0.

Στα αρνητικά για την ελληνική ομάδα συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του Κωνσταντινίδη στο γόνατο, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις μόλις επιστρέψει η ομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις:

ΚΠΡ: Γκριν, Σίμπσον (67′ Χένρι), Κόκερ, Φέρντιναντ (57′ Χιλ), Μπάρτον, Οστιν, Ράιτ Φίλιπς, Ματς, Φορλέν (67′ Φίλιπς), Νταν, Χολέτ (57′ Ζαμόρα).

ΠΑΟΚ: Γλύκος (71′ Γιακουμής), Τζαβέλλας (46′ Σκόνδρας), Βίτορ (46΄Κατσικάς), Ρατς (66′ Σπυρόπουλος), Κίτσιου (46′ Κωνσταντινίδης, 58′ λ. τρ. Τζιόλης), Κάτσε, Μαντούρο (71′ Τζανδάρης), Γκολάσα (66′ Σαββίδης), Μακ (71′ Ποζατζίδης), Σαλπιγγίδης (66′ Περέιρα), Αθανασιάδης (71′ Κουλούρης).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)