Ποδόσφαιρο

07 Αυγούστου 2014 23:00

Επική πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης επί της Μάιντς

Παλικαρίσια πρόκριση πήρε ο Αστέρας, επικρατώντας με 3-1 της  γερμανικής Μάιντς.

-

Διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά, που τον ήθελαν να αποκλείονται από τη Μάιντς, μετά και την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης έβγαλε μέσα στο γήπεδο αστείρευτο πάθος και τα έδωσε όλα για να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή.

Στο 30ο λεπτό ο Ντε Μπλάσις έπιασε μακρινό σουτ, η μπάλα ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Κάριους και κατέληξε στα δίχτυα. Το 1-0 αναπτέρωσε τις ελπίδες των Αρκάδων, όμως οι Γερμανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ πέτυχε ο Κου στο 39ο λεπτό.

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάιντς είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάις. Δύο γκολ του Μάσα στο 68’ και στο 86’ έστειλαν τους παίκτες και τους οπαδούς του Αστέρα στον έβδομο ουρανό, χαρίζοντας στην ομάδα της Τρίπολης τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία της, μαζί φυσικά με μία μεγαλειώδη πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης (83’ Σανκαρέ), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο (59’ Μπακασέτας), Μπαντιμπανγκά (29’ Ουσέρο), Μάσα, Ρόλε, Ντε Μπλάσις.

Μάιντς: Κάριους, Μπροσίνσκι, Παρκ (74’ Ντίαζ), Νοβένσκι, Μπελ, Γκάις, Ζούλιαν Μπαουμγκαντλινγκερ, Μόριτζ, Κου (69’ Γιάρα), Μάλι (85’ Σότο), Οκαζάκι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)