Ποδόσφαιρο

24 Ιουλίου 2014 18:42

Μπούι και νέες μεταγραφές αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του Ολλανδού μέσου Μπούι, την ώρα που ο Γιάννης Αναστασίου προαναγγέλει 1-2 ακόμη μεταγραφές αν η ομάδα αποκλείσει τη Σταντάρ Λιέγης.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ουασίμ Μπούι στον Παναθηναϊκό, αφού οι ''πράσινοι'' συμφώνησαν με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του 21χρονου Ολλανδού μέσου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την πρωταθλήτρια Ιταλίας. 

Το τριφύλλι ρίχνει πλέον το βάρος του στους κρίσιμους αγώνες με τη Σταντάρ Λιέγης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη στο Βέλγιο και ο Γιάννης Αναστασίου με δηλώσεις του στον ολλανδικό τύπο, προαναγγέλει περαιτέρω ενίσχυση, εφόσον ο Παναθηναϊκός προκριθεί:

''Για τώρα, το ρόστερ έχει συμπληρωθεί. Η ομάδα είναι σχεδόν ανέπαφη από την προηγούμενη σεζόν. Εάν προκριθούμε επί της Σταντάρ Λιέγης, τότε θα πάρουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές ακόμα. Γιατί τότε θα είναι δεδομένο ότι μέχρι το χειμώνα θα παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Οπότε σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, η κόπωση για τους ποδοσφαιριστές θα είναι μεγαλύτερη".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)