Mundial 2014

14 Ιουλίου 2014 09:31

Πανηγύρια χωρίς τέλος για τους Γερμανούς με πρώτη την Μέρκελ στους «χορούς»

Και πώς να μην γιορτάσουν οι Γερμανοί ότι κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας;

-

Η Γερμανία είχε αρκετούς λόγους να γιορτάσει την κατάκτηση του Μουντιάλ της Βραζιλίας και έφυγε με την «κούπα» στα χέρια και την περηφάνια στο…. Θεό.

Οι Γερμανοί σήκωσαν επάξια το Κύπελλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου νικώντας την Αργεντινή του Μέσι με 1-0. Πρόκειται για τον τέταρτο Κύπελλό τους στη διοργάνωση. Και όχι μόνο. Ισοφάρισαν σε τίτλους τον «αιώνιο αντίπαλό» τους, την Ιταλία, κάνοντας ακόμα μία πρωτιά: πρόκειται για την πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που κερδίζει το Μουντιάλ σε αμερικανικό έδαφος.

Οι πανηγυρισμοί δεν μπορούσαν να σταματήσουν, με πρώτη την καγκελάριο της Γερμανίας η οποία και το γκολ πανηγύρισε και στην απονομή στάθηκε δίπλα στην ομάδα της και selfie με τον Λούκας Ποντόλσκι έβγαλε με την κούπα ανάμεσά τους, ενώ ο τελευταίος δεν μπορούσε να σταματήσει να αυτοφωτογραφίζεται, όπως θα δείτε παρακάτω…

 

Στεναχώρια και απογοήτευση ήταν από την άλλη τα συναισθήματα των Αργεντινών για την ήττα τους από την Γερμανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)