Mundial 2014

14 Ιουλίου 2014 07:54

Στεναχώρια στη Βραζιλία και επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα από τη Γερμανία

Στεναχώρια, νεύρα και απογοήτευση, αυτά φαίνεται πως ήταν τα συναισθήματα των Αργεντινών για την ήττα τους από την Γερμανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

-

Με την Γερμανία να φεύγει με την «κούπα» στα χέρια της έπεσε η αυλαία του Μουντιάλ της Βραζιλίας και με μία Αργεντινή του Μέσι να μην πιστεύει ότι την έχασε από τα χέρια της.

Όσοι βρέθηκαν στην Βραζιλία εξέφρασαν τη λύπη και τη στεναχώρια του με κλάμα και το κεφάλι σκυφτό.

Στο Μπούενος Άιρες όμως, τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν και δεκάδες συνελήφθησαν αργά χθες το βράδυ λίγες ώρες μετά την ήττα της Αργεντινής από τη Γερμανία όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μεταξύ των τραυματιών είναι 12 αστυνομικοί οι οποίοι επιχείρησαν να σταματήσουν εκατοντάδες οπαδούς που έσπαγαν τζάμια στο κέντρο της πόλης, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TN.

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι συνελήφθησαν.

Σε άλλο σημείο της πρωτεύουσας της Αργεντινής, πολλοί ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν μετά τη λήξη του Μουντιάλ για τις προσπάθειες της ομάδας τους στη διάρκειά του και για τον μεγάλο αστέρα της, τον Λιονέλ Μέσι.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)