Ποδόσφαιρο

09 Ιουλίου 2014 10:38

Μάχη για Σίλντενφελντ και Αμπέιντ

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κρατήσει τους Σίλντενφελντ και Αμπέιντ, την ώρα που ''χάλασε'' η μεταγραφή του Στέφανο Καπίνο στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

-


Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει σε όλα με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, κοντά στα 2,3 εκατ. ευρώ αλλά ο Στέφανος Καπίνο ζήτησε εγγυήσεις από τους Πορτογάλους για τον χρόνο συμμετοχής του, δεν του δόθηκαν, η μεταγραφή ''χάλασε'' και ο 20χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε στην Αθήνα. Ωστόσο παραμένει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από το τριφύλλι που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε στην Αγγλία και είχε επαφές με την Νιουκάστλ προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον Αμπέιντ ή να τον παραχωρήσει εκ νέου στους ''πράσινους'' με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τα μηνύματα να είναι αισιόδοξα για επιστροφή του Αλγερινού μέσου. Παράλληλα ο Σίλντενφελντ έχει αναλάβει ο ίδιος να λύσει το συμβόλαιο του με τη Ντιναμό Μόσχας και ο Κροάτης αμυντικός έχει ζητήσει από τον Παναθηναϊκό να τον περιμένει για λίγες ακόμη ημέρες.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλους στόπερ, όμως ο Αναστασίου θέλει τον Σίλντενφελντ και υπάρχει τις τελευταίες ώρες αισιοδοξία για αίσιο τέλος στην υπόθεση. Ο Ρόσι της Γιουβέντους παραμένει ο πρώτος στόχος για τη μεσαία γραμμή και ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τα περιθώρεια για τον Ιταλό χαφ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)