Αλλα αθλήματα

06 Ιουλίου 2014 15:51

Το ατύχημα του Ραϊκόνεν στην πίστα του Silverstone

Με το σοβαρό ατύχημα μεταξύ του Κίμι Ραϊκόνεν και του Φελίπε Μάσα, που οδήγησε σε διακοπή στο Grand Prix  της Βρετανίας, ξεκίνησε ο αγώνας στην πίστα του Silverstone.

-



Με την έναρξη του βρετανικού Grand Prix  και μόλις στον πρώτο γύρο του αγώνα, ο πιλότoς της Ferrari, Κίμι Ραϊκόνεν, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στην μπαριέρα, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε με το μονοθέσιο του Φελίπε Μάσα, με αποτέλεσμα να βγει η κόκκινη σημαία και να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας.

Στην πίστα του Silverstone επικράτησε μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Κίμι Ραικόνεν, όμως όπως γνωστοποίησε η Ferrari, ο Φινλανδός οδηγός, που μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, είναι καλά και έχει πόνους στον αστράγαλο, χωρίς να κρίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του.



Εκτός από τον Ραϊκόνεν, τον αγώνα εγκατέλειψε επίσης ο Φελίπε Μάσα, καθώς το μονοθέσιο του (Williams) καταστράφηκε από τη σύγκρουση.

Ο αγώνας της Formula 1 ξεκίνησε εκ νέου λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, καθώς χρειάστηκε να επισκευαστούν οι μπαριέρες και να καθαριστεί η πίστα.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)