Γενικά

05 Ιουλίου 2014 21:56

Παντρεύτηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Την αγαπημένη και μητέρα της κόρης του, Ξανθή Σταμουλάκη, παντρεύτηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, στο Σούνιο.

-

Σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σούνιο έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου ο πολυσυζητημένος γάμος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Ξανθή Σταμουλάκη, μαζί με τη βάπτιση της κορούλας τους.

Ο διεθνής μας παίκτης είχε προγραμματίσει για σήμερα το γάμο του, αν και έκανε τα πάντα για να…. τον αναβάλλει. Στην περίπτωση που η Ελλάδα είχε προκριθεί στα προημιτελικά του Μουντιάλ, θα αντιμετώπιζε την Ολλανδία την ώρα του γάμου. Όταν λοιπόν ο Παπασταθόπουλος έβαλε το γκολ εναντίον της Κόστα Ρίκα έγινε μεγάλος «ντόρος» για τη θέλησή του να προκριθεί η Ελλάδα, αλλά και για το αν θέλει όντως να παρατείνει την εργένικη ζωή του.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, στο μυστήριο όμως ήταν παρούσα σχεδόν σύσσωμη η Εθνική Ελλάδος. Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Μανωλάς, Γιάννης Μανιάτης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Νίκος Γεωργέας, και ο φυσιοθεραπευτής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Χρήστος Καρβουνίδης, ήταν εκεί, στο πλευρό του συμπαίκτη και φίλου τους.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι στην παραλία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)