Ποδόσφαιρο

02 Ιουνίου 2014 09:53

Εβδομάδα εξελίξεων για τον Παναθηναϊκό

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στον Παναθηναϊκό με τους Καραγκούνη-Μπούρμπο αλλά και τους Ζέκα-Αμπέιντ. Στην πόρτα της εξόδου ο Πράνιτς.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Πολλά ανοιχτά μέτωπα έχει ο Παναθηναϊκός και θα επιδιώξει να τα κλείσει στην εβδομάδα που ξεκίνησε. Ο Γιώργος Καραγκούνης αναμένεται να δώσει την απάντηση του, καθώς επιθυμία όλων είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ και όπως όλα δείχνουν ο αρχηγός της εθνικής θα επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Παράλληλα εκδικάζεται η προσφυγή του Χρήστου Μπούρμπου κατά του ΟΦΗ και εφόσον μείνει ελεύθερος, ο 31χρονος δεξιός μπακ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους".

Ο μάνατζερ του Αμπέιντ θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Νιουκάστλ με στόχο να ξεκαθαρίσει το μέλλον του και ο Αλγερινός μέσος θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ ο ατζέντης του Ζέκα ζήτησε μια μικρή παράταση προτού δώσει την απάντηση του στην πρόταση που έχει γίνει στον Πορτογάλο μέσο για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει σε έναν χρόνο. Εφόσον είναι αρνητική, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να τον πουλήσει και θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Ντάνιελ Πράνιτς, καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Κροάτη μέσο, μετά τις δηλώσεις του ότι μπορεί να "σπάσει" το συμβόλαιο του με 150 χιλιάδες ευρώ. Στο προσκήνιο για το τριφύλλι βρίσκεται και η περίπτωση του Άγγλου μεσο-επιθετικού, Ντάρεν Άμπροουζ που έμεινε ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)