Ποδόσφαιρο

07 Μαΐου 2014 10:45

Το συγκινητικό «αντίο» του Ράιαν Γκιγκς

Ο Ράιαν Γκιγκς έχει συνδέσει το όνομά του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στο «Ολντ Τράφορντ» δεν θα μπορούσε να μην ήταν συγκινητικό.

-



Μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης, ο παίκτης-θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ μέσα στο «Θέατρο των Ονείρων» στον αγώνα με τη Χαλ και μετά τη λήξη του παιχνιδιού πήρε το μικρόφωνο και είπε με τον δικό του τρόπο ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που τον αγάπησε όσο λίγους.

Στο αποχαιρετιστήριο του παιχνίδι του στο Όλντ Τράφορντ, μετά από 24 χρόνια στην πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ και 27 συνολικά στον σύλλογο, ο Ράιαν Γκιγκς ήταν αναμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς. Αρχικά γνώρισε την αποθέωση κατά την είσοδό του στο ματς ως αλλαγή, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, ο Ουαλός απευθύνθηκε στον κόσμο της Γιουνάιτεντ, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

 «Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ στους παίκτες και το επιτελείο. Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον Νεμάνια (Βίντιτς), ο οποίος φεύγει. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ξέρουμε ότι ήταν πολύ δύσκολα φέτος μετά από τόσα χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Ωστόσο εσείς πάντα μας στηρίζατε και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες. Θέλω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε και οι καλές στιγμές θα έρθουν ξανά σύντομα. Εμείς δίνουμε ό,τι μπορούμε, κάποιες φορές νικάμε κάποιες άλλες όχι», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος ο Γκιγκς στο κοινό.



Τη… σκυτάλη από τον Ουαλό πήρε ο Νεμάνια Βίντιτς, που επίσης αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του «Ολντ Τράφορντ». «Σας ευχαριστώ. Πρώτα από τους παίκτες, τον μάνατζερ, τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια κι εσάς (τον κόσμο) που ήσασταν φανταστικοί μαζί μου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», είπε ο Βίντιτςλ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)