Γενικά

03 Μαΐου 2014 21:35

Πυροβόλησαν οπαδό της Νάπολι σε επεισόδια

Ένας οπαδός της Νάπολι πυροβολήθηκε στη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν λίγο πριν τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας με τη Φιορεντίνα.

-

Οι σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν κοντά στο Ολίμπικο της Ρώμης ανάμεσα σε οπαδούς της Νάπολι, της Φιορεντίνα και της Ρόμα, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα στους «παρτενοπέι» και τους «μωβ».

Κατά τη διάρκεια των ταραχών ένας οπαδός της Νάπολι, 30 ετών, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, πυροβολήθηκε στο στήθος και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλοι δυο φίλαθλοι της Νάπολι τραυματίστηκαν στο χέρι, επίσης από σφαίρα, αλλά δεν βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως αναφέρουν τα μέσα της γειτονικής χώρας, ο οπαδοί της Νάπολι πυροβολήθηκαν σε ενέδρα που είχαν στήσει κοντά στο Ολίμπικο, οπαδοί που πιστεύεται ότι ήταν της Ρόμα.

Συνολικά οι τραυματίες ανέρχονται σε δέκα, ενώ ανάμεσά τους είναι κι ένας αστυνομικός, καθώς σημειώθηκαν επίσης συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία.

Gallery

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)