Ποδόσφαιρο

27 Απριλίου 2014 21:59

«Όρθιος» στο Βόλο ο Ηρακλής, παραμένει πρώτη η Νίκη Βόλο

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου ο Ηρακλής, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League.

-



Ο «Γηραιός» αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό του αγώνα, κατάφερε να ισοφαρίσει τους Βολιώτες στο 28΄, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο ΕΑΚ Βόλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ηρακλή αναδείχθηκε στο φινάλε ο Χουάντερσον, που απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ τη Νίκη Βόλου, που έμεινε επίσης στο 1-1 με τον Φωστήρα.

Σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση, με έναν βαθμό λιγότερο, παραμένουν ο Ηρακλής Ψαχνών και η Κέρκυρα, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το ίδιο σκορ (1-1) στα Ψαχνά, ενώ σημαντικό βαθμολογικό έδαφος έχασε από τη μεριά του ο Αιγινιακός, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-0 από τα Χανιά στην Κρήτη.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Χανιά - Αιγινιακός 2-0
(55' Παγώνης, 82' Πάγκαλος)

Ηρακλής Ψαχνών - Κέρκυρα 1-1
(60' Μπουμάλ - 45+1' Σουάνης)

Φωστήρας - Νίκη Βόλου 1-1
(60' Ανιέτε - 20' Γκίνο)

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 1-1
(15' αυτ. Σαββίδης - 28' πέν. Πουρτουλίδης)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)