Διεθνείς διοργανώσεις

24 Απριλίου 2014 13:43

Ώρα ημιτελικών στο Γιουρόπα Λιγκ

Εξαιρετικά αμφίρροποι οι δύο ημιτελικοί για το Γιουρόπα Λιγκ που διεξάγονται απόψε. Μπενφίκα-Γιουβέντους στον ΑΝΤ1.

-

Χωρίς το «ακλόνητο» φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, διεξάγονται απόψε (22:05) οι πρώτες αναμετρήσεις στην ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Μπενφίκα, που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, θα φιλοξενήσει στο «Ντα Λουζ» τη Γιουβέντους σε μια αναμέτρηση που θα μεταδώσει ζωντανά ο ΑΝΤ1.

Οι «αετοί της Λισαβόνας» θα επιδιώξουν να σκοράρουν διατηρώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες για πρόκριση απέναντι στη σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Στον ισπανικό «εμφύλιο» Σεβίλλη και Βαλένθια διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Από την πλευρά τους, οι «νυχτερίδες» είναι αδιάφορες στο πρωτάθλημα κι έχουν επικεντρωθεί στο Γιουρόπα Λιγκ, και θα παραταχθούν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με στόχο να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)