Auto-moto

22 Απριλίου 2014 08:34

Μήνυση στον Σουμάχερ για… τροχαία παράβαση

Ο Γερμανός πιλότος της F1 βρίσκεται σε κώμα και την ίδια ώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με μήνυση για τροχαία παράβαση!

-

Ο θρύλος της F1, Μίχαελ Σουμάχερ, που παραμένει σε κώμα μετά από ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, αντιμετωπίζει και προβλήματα με τη δικαιοσύνη, καθώς ένας ισπανός μοτοσικλετιστής τον μήνυσε, υποστηρίζοντας ότι αγνόησε την προτεραιότητα και τον παρέσυρε με το νοικιασμένο Audi που οδηγούσε, κοντά στη Σεβίλλη.

Το τροχαίο έγινε μερικές εβδομάδες πριν τον σοβαρό τραυματισμό του Σούμι στο κεφάλι. Ο μοτοσικλετιστής υποστηρίζει πως είχε προτεραιότητα σε μία διασταύρωση αλλά ο γερμανός πιλότος την αγνόησε, τον παρέσυρε και του έσπασε τον καρπό. Ο Ισπανός ζητεί αποζημίωση και για το μηχανάκι, το κατεστραμμένο ρολόι και για τα ρούχα του.

Στην αγωγή αναφέρεται το όνομα του Μίχαελ Σουμάχερ και της εταιρείας που του νοίκιασε το Audi A4 που οδηγούσε, αλλά και της ασφαλιστικής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια μόνο αν η ασφαλιστική αμφισβητήσει την αγωγή και πάλι ο 45χρονος Σουμάχερ, δεν θα είναι υποχρεωμένος να παραστεί – ούτε μπορεί βέβαια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)