Ποδόσφαιρο

19 Απριλίου 2014 17:22

Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Μπαϊράμι

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι ο Εμίρ Μπαϊράμι θα παραμείνει στην ομάδα με αφορμή τα σενάρια για αποδέσμευση του Σουηδού παίκτη. Ξεκινά από Δευτέρα η προετοιμασία για τον τελικό του κυπέλλου.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Εμίρ Μπαϊράμι ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στην Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό λόγω του προβλήματος στη μέση και υπήρξαν σενάρια για λύση της συνεργασίας με τον Σουηδό μεσο-επιθετικό στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο οι "πράσινοι" ξεκαθάρισαν ότι ο Μπαϊράμι που έχει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Αναστασίου, θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. 

«Ο Μπαϊράμι έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο και όχι απλά δεν έχει τεθεί κανένα θέμα διακοπής της συνεργασίας μαζί του, αλλά αντιθέτως σε πρόσφατη κουβέντα που έγινε με τον παίκτη του τονίστηκε ότι τον περιμένουμε μαζί μας τη νέα χρονιά και δεν υπάρχει η παραμικρή αρνητική σκέψη και αμφιβολία γι’ αυτόν. Οι συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώθηκαν φέτος για τον Εμίρ, δεν βοήθησαν να αξιολογηθεί και ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να του δώσει όλο το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται για να γυρίσει κοντά μας δυνατός και να δώσει αυτά που πιστεύουμε ότι μπορεί. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται για τον παίκτη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και τις προθέσεις μας», έλεγαν χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό. 

Οι παίκτες ξεκουράζονται από το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)