Ποδόσφαιρο

17 Απριλίου 2014 00:49

Βασίλισσα ξανά!

Το γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ στο 85ο λεπτό έκρινε τον τελικό του Copa del Rey, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα.

-


Μπορεί και χωρίς το Ρονάλντο η Ρεάλ. Οι «Μερένγκες» επέστρεψαν στους τίτλους κατακτώντας το 19ο Κύπελλο Ισπανίας, καθώς νίκησαν με 2-1 την Μπαρτσελόνα στον τελικό του "Μεστάγια".

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, που απελευθερώθηκε από την απουσία του Ρονάλντο, ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και λύτρωσε την "βασίλισσα" στο 85' με ένα πανέμορφο γκόλ στην κόντρα. Το σκορ είχε ανοίξει ο Άνχελ ντι Μαρία, στο 11΄, "χτυπώντας" και αυτός στην αντεπίθεση, ενώ ο Μαρκ Μπάρτρα είχε ισοφαρίσει στο 66΄με κεφαλιά σε κόρνερ του Τσάβι.

Με εξαίρεση το γκολ η πιο καλή φάση για την Μπαρτσελόνα δημιουργήθηκε στο 89', με τον Νεϊμάρ να πλασάρει από κοντά και την μπάλα να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κασίγιας, ο οποίος εν συνεχεία μπλόκαρε και χάιδεψε το δοκάρι!  Ο Λιονέλ Μέσι  για ένα ακόμη ματς κινήθηκε στα… ρηχά

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα (86' Αλέξις Σάντσες), Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα (46' Αντριάνο), Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγκας (60' Πέδρο), Νεϊμάρ, Μέσι.

Ρεάλ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (86' Ιγιαραμέντι), Ίσκο (89' Καζεμίρο), Μπέιλ, Μπενζεμά (90' Βαράν).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)