Ποδόσφαιρο

10 Απριλίου 2014 20:25

Τον Μάιο οι αποφάσεις για Αμπέιντ και Σίλντενφελντ

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει ότι θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν για το αν θα κρατήσει τους Αμπέιντ και Σίλντενφελντ.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για τον τελευταίο αγώνα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος την Κυριακή στην Ξάνθη, αλλά και για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΟΦΗ τη Μεγάλη Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ επιχειρεί να βάλει φρένο στα μεταγραφικά σενάρια και με αφορμή τα δημοσιεύματα για επαφές με τη Νιουκάστλ για τον Αμπέιντ και με τη Ντιναμό Μόσχας για τον Σίλντενφελντ, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με ομάδες για τους δανεικούς παίκτες.

Από τον Παναθηναϊκό λένε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με κάποια από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί στον Παναθηναϊκό. Όπως έχει τονίσει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας άπαντες αξιολογούνται και κρίνονται ως το τελευταίο ματς της σεζόν και η όποια απόφαση για την επόμενη τους μέρα θα παρθεί στο σχετικό μίτινγκ που θα γίνει με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου».

Επιθυμία πάντως του Παναθηναϊκού αποτελεί η παραμονή του Αλγερινού μέσου Αμπέιντ, ενώ πόντους με τις εμφανίσεις του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχει κερδίσει ο Κροάτης αμυντικός Σίλντενφελντ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)