Αλλα αθλήματα

09 Απριλίου 2014 12:35

Θρήνος στον κόσμο της πάλης για τον θάνατο του Τζέιμς Γουόριορ

O παγκοσμίου φήμης επαγγελματίας παλαιστής Τζέιμς Γουόριορ «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, προκαλώντας σοκ στον κόσμο της επαγγελματικής πάλης.

-

Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της επαγγελματικής πάλης, ο Τζέιμς Γουόριορ, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης. Την είδηση του θανάτου του πασίγνωστου παλαιστή επιβεβαίωσε η WWE με επίσημη ανακοίνωσή της.

«Η WWE είναι σοκαρισμένη και βαθύτατα θλιμμένη στο άκουσμα του θανάτου ενός από τους πιο γνωστούς Superstars του χώρου, του Ultimate Warrior. O Γουόριορ άρχισε την καριέρα του το 1987 και γρήγορα έγινε ένας από τους σημαντικότερους παλαιστές στην ιστορία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.  

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο Γουόριορ έπεσε αναίσθητος το απόγευμα της Τρίτης έξω από ξενοδοχείο στην Αριζόνα και ενώ περπατούσε προς το αυτοκίνητό του. Μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο στο οποίο απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Την περασμένη Κυριακή ο άτυχος αθλητής «μπήκε» στο Hall of Fame.

Ο Τζέιμς Γουόριορ (γεννημένος ως Τζέιμς Μπράιαν Χέλγουϊγκ, στις 16 Ιουνίου του 1959) έγινε ιδιαίτερα γνωστός για το πέρασμά του από το WWE από το 1987 ως το 1996, ενώ στην ιστορία έχουν μείνει οι μάχες του με τον Χαλκ Χόγκαν, τον οποίο κατάφερε να νικήσει και να πάρει τον τίτλο!

Ο Ultimate Warrior μετά το τέλος της καριέρας του και στις αρχές του 2000, άρχισε να δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια ως λέκτορας. Έγινε γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις στην πολιτική. Από το 1993 έχει νομιμοποιήσει το όνομα του, από Τζέιμς Μπράιαν Χέλγουϊγκ, σε Γουόριορ. Ο Γουόριορ παντρεύτηκε δύο φορές, ο οποίος με τη δεύτερη σύζυγό του απέκτησε δύο κόρες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)