Ποδόσφαιρο

08 Φεβρουαρίου 2014 19:39

Στην αποστολή ο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς προπονήθηκε το Σάββατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός οι Μέντες-Μπαϊράμι-Πέτριτς.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Ντάνιελ Πράνιτς κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα με όλη την ομάδα στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου και ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να τον πάρει στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Αντίθετα ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν υπολογίζει τους Μέντες, Μπαϊράμι και Πέτριτς που έμειναν εκτός.

Ο Πράνιτς πάντως θα κάνει ένα τελικό τεστ την Κυριακή, οπότε και θα αποφασιστεί οριστικά αν θα μπει στην 18αδα, καθώς ο Αναστασίου επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή, ενώ σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα το προβάδισμα έχει η 11αδα του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αν και θέση διεκδικούν οι Ντίνας και Καρέλης.

Η πιθανή 11αδα: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός, Ζέκα, Αμπέιντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Στην αποστολή μετέχουν και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Ρισβάνης, Πράνιτς, Ντίνας και Καρέλης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)